Deze week gaan we naar november 1976 met de verzamelaar Alle 13 Goed Deel 11

Op dit verzamelalbum staan de volgende artiesten: Leo Sayer met You Make Me Feel Like Dancing, Nazareth met I Don’t Want To Go On Without You, Kamahl met She’s Not Easy, Rob de Nijs met Ik Laat Je Vrij, Barry White met Don’t Make Me Wait Too Long, Big Mouth & Little Eve met Daddy Won’t You Play Me, Mieke Telkamp & Willy Alberti met Laat Je Gaan, The Ritchie Family met The Best Disco In Town (Part 2), Trinity met First Of June, James & Bobby Purify met I’m Your Puppet, Corry Konings met Het Is Voorbij, The Love Unlimited Orchestra met My Sweet Summer Suite, Frida Boccara met L’Arbre D’Amour en het orkest van Harry van Hoof met Piet Souer op gitaar met Once Upon A Time In The West.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s