Een gedachte over “60 jaar geleden, reclame voor Dreft (juni-juli 1960)

  1. Die oude Dreft van de jaren 50 tot 70 was supĂȘr, maar wat er na 1980 gepresenteerd werd door Dreft leek nergens meer op. Het werd zelf een vette bedoening. Het was alsof er op de vaat een vettig blinkend laagje werd gesmeerd. Midden in de jaren 80 van vorig eeuw stopten wij dan ook om Dreft voor de hand afwas te gebruiken. Goedkopere middelen bleken het reinigingswerk even goed te doen zonder de nadelen van de ‘vernieuwde Dreft’. Het oude Dreft was echt supervoordelig in gebruik waardoor de meerprijs het dubbel en dik waard was, maar of dat nog zo is voor vandaag, vraag ik mij af. Heb de nieuwere versies nog niet geprobeerd, mits de goedkopere supermarkten een zeer voordelig wasmiddel aanbieden en voor de (Miele) vaatwasser gebruiken wij hun eigen middelen plus de speciale glasbeschermer van Calgonit, zodat wij geen glas met blauwachtige vlekken zullen hebben. Het grootste deel dat moet af gewassen worden gaat in de elektrische vaatwasser.

    Ben wel benieuwd voor bevindingen van andere gebruikers voor de verschillende wasmiddelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s